Vanliga frågor

Vad är ett UF-företag?

Ett UF-företag är ett företag som startas, drivs och avvecklas under ett läsår på gymnasiet. Ett UF-företag är ett utmärkt tillfälle att lära sig hur man startar och driver ett företag. Genom att köpa ved av oss eller någon annan produkt av dom tusentals andra UF-företagen hjälper du ungt företagande, och likaså Sveriges framtid inom entrepenörskap!

Hur torr är veden?

Vi garanterar att din ved är minst 20% eller lägre i fuktighet. Är veden inte eldningsbar hör du av dig till oss så kommer vi överens om en lösning.

Vad är bring back your bag?

"Bring back your bag" är en del av vårt hållbarhetsarbete. Med Bring back your bag får du 10% på din order om du ger tillbaka din gamla vedpojkarna-säck vid leveransen. Vi återanvänder eller återvinner säcken beroende på skicket.

Hur långt tid tar det tills jag får min ved?

Vedpojkarna UF levererar din ved inom 5 arbetsdagar från det att du lade din order men vi strävar efter att ha en lägre leveranstid, snittet är endast två arbetsdagars leveranstid!

Vilka betalsätt finns?

Vi tar emot dom flesta betalkorten samt Klarna som gör att du kan göra banköverföring, få faktura osv. 

Du kan även betala genom att Swisha vid leveransen.

Hur beställer man?

Vedpojkarnas webshop är utformad för att vara enkel och lätt att förstå. Har du fortfarande problem med att beställa så går det bra att kontakta oss på hej@vedpojkarna.se alternativt att du kontaktar oss via formuläret längre ner på sidan.

Kontaktformulär

Du kan öven chatta med oss genom att trycka på knappen i hörnet!

Kontaktformulär