Högt tryck på Vedpojkarnas ved!

Högt tryck på Vedpojkarnas ved!

Vedpojkarna UF är ett företag som säljer ved till privatpersoner och företag i Umeå. Vi började försäljningen i december och förra året och vi har på kort tid byggt upp en stark kundkrets vilket vi är evigt tacksamma för.

Just nu är efterfrågan på vår ved högre än någonsin och det har lett till längre leveranstider.

Det är förstås ett problem som vi är glada över att ha, eftersom det innebär att våra kunder verkligen uppskattar vår ved och vill ha mer. Vi har ökat vår produktion för att klara av efterfrågan, men vi har kantats av lite olika problem.
Den första är julledigheten, vi bakom Vedpojkarna vill ha tid att umgås med vänner och familj under högtiderna som vart. Den andra är sjukdom, alla i företaget har åkt på feber, magsjuka och förkylningar. Och sist men inte minst går vi alla skola vilket kan göra det svårt att hinna med alla ordrar.

Så om ni som kunder märker att det tar längre tid än vanligt att få er vedleverans från oss, så ber vi om ursäkt för det. Vi bakom Vedpojkarna jobbar stenhårt för att det ska vara så bra service som möjligt.

Tack för att ni väljer Vedpojkarna UF och tack för ert tålamod medan vi arbetar för att hålla jämna steg med efterfrågan. Vi lovar att fortsätta att leverera högkvalitativ ved till er så fort vi kan❤️

 

Har du frågor om din leverans av ved så hör av dig genom att trycka på ”chatta med oss” nere i högra hörnet eller genom att maila hej@vedpojkarna.se

Tillbaka till blogg